Programma zaterdag 2 november

12.00 – 22.00 uur: Kermis

Nostalgische kermis op de Bongerd.

12.00 – 16.00 uur: Streekmarkt

Een gezellige streekmarkt met zo’n 15 kramen op het plein bij de Oale Marckt met verkoop van lokale producten. Het aanbod is dit jaar vergroot ten opzichte van eerdere edities, maar het knusse karakter blijft. Zo kunt u o.a. terecht voor jam, bloemstukjes, honing, kaas, nostalgisch snoep, warme chocolademelk, overheerlijke oliebollen, gluhwein, een broodje gerookte zalm, wijn uit eigen streek, zuivel en groenten, een kopje snert van de Lionsclub. De Jennechies zorgen voor harmonicamuziek.

12.00 – 16.00 uur: Tussen Kunst & Kitsch

Gelijktijdig is in Zalencentrum Het Anker met medewerking van een taxateur een Wierdense ‘Tussen kunst en kitsch’. Kunst wordt op waarde beoordeeld. Neem één object mee en laat het gratis taxeren, wie weet komen verborgen schatten naar boven. Tussendoor brengen de Golden Oldies onder leiding van Marion Paauwe om 13.30 uur en 15.00 uur evergreens ten gehore en hangen er in de zaal oude (Sunte Mart’n) foto’s.

Daarnaast brengt de Historische Kring Wederden mooie items mee om te bekijken.

14.00 – 18.00 uur: De KPN kindermiddag

Zaterdagmiddag is er  de inmiddels traditionele kindermiddag in de tent, dus ook bij slecht weer genoeg vertier met onder andere een springkussen, ballonnenclown, schminken en Lego-wedstrijd. Voor de kinderen is er gratis ranja, snoep en chips.

Vanaf 15.00 uur: Schoolzwemkampioenschappen.

Z&PC de Veene, Van Ravenhorst Rijwielen en Sunte Mart’n organiseren een spannende en leuke middag voor deelnemers en publiek. Graag verwelkomen we bij deze wedstrijd ook het publiek, want natuurlijk moeten de teams aangemoedigd worden om een beker voor de school in de wacht te slepen! Omstreeks 18.00 uur is de prijsuitreiking.

Vanaf 20.00 uur: Feestavond

Feestavond in de “Station KPN” feesttent met muziek van de DJ’s van station KPN en er is een promotieteam van Flügel.

Let op, deze avond is alleen toegankelijk voor achttien jaar en ouder! Er wordt streng gecontroleerd!

Hoofdsponsoren 2019