Programma Station KPN

Ook dit jaar hebben wij natuurlijk weer een boordevol programma voor jullie in de feesttent aan de Bongerd en zijn wij te beluisteren op de 88,4 FM tijdens het Sunte Mart’n weekend. Voor meer informatie kunnen jullie ons volgen op:

Facebook

Donderdagavond

20.00 – 00.00 uur KPN VIP OAMD

Net als vorig jaar een avond speciaal voor alle sponsoren, vrijwilligers en onze naaste Noabers. De gehele avond muziek met o.a. een surprise act en natuurlijk inclusief bier, fris, wijn en een hapjesbuffet.

DEZE AVOND IS DUS GEEN OPENBARE AVOND!

Vrijdagavond

Vanaf 20.00 uur: Feestavond in de “Station KPN” feesttent

Met optredens van Harten 10 en Henk Wijngaard.

Zaterdagmiddag

14.00 – 18.00 uur: KPN kindermiddag

Voor alle ouders die graag even naar de tent willen met de kinderen. Met onder andere een springkussen (of meerde), schminken , ballonnen clown, Lego bouw wedstrijd, enz. Gratis entree, ranja en snoepjes.

Zaterdagavond

Vanaf 20.00 uur: Feestavond in de “Station KPN” feesttent

Met muziek van de DJ’s van station KPN en er is een promotieteam van Flügel.

Let op, deze avond is alleen toegankelijk voor achttien jaar en ouder! Er wordt streng gecontroleerd!

Zondag

Vanaf 12.00 uur: Sauerkraut Sonntag in de feesttent van “Station KPN”

Met optredens van de Grenslandkapel, Wir Sind Spitze en feest-dj Ivar. Tafels zijn gratis te reserveren via info@station-kpn.com. Let wel, vol = vol.

Maandag

Vanaf 10.00 uur: Sunte Mart’n moandag in de “Station KPN” feesttent

Met optredens van, Django Wagner, René Schuurmans, DJ Lars en de band MELROSE!

Het ontstaan van Station KPN

Al vele jaren draaiden een aantal leden van station KPN tijdens de nacht van Sunte Mart’n met een geheime zender. Zo konden we de chauffeurs van de veewagens, die ’s nachts het vee brachten van leuke muziek voorzien.

Op een gegeven moment werd het echter steeds drukker en drukker en de moeder des huizes vond het niet meer zo gezellig, dat er soms wel meer dan 50 man achter het huis en in de garage stond. “Bun ie wa goed wies, wie woont in een nette buurt”. Het idee om van die ene nacht een heel weekend uitzenden te maken was geboren.

In 2005 koos station KPN voor het eerst het ruime ether sop. Vanaf dag 1 werden wij overweldigd door het enorme succes en de vele bezoekers. De schuur en het erf bij huize Ter Beke stonden bommetje vol. Ook stond vanaf dag 1 vast dat we een groot gedeelte van de opbrengsten zouden schenken aan een goed doel. Dit doen we tot op heden nog steeds. Zo hebben we al een aanhanger aan een zorgboerderij geschonken, en een Sinterklaas middag georganiseerd voor kinderen met beperking.

Na een aantal jaren vonden de heren van het agentschap telecom het ook welletjes en konden we op het erf bij de Fam. Ter Beke niet verder. Na nog een paar jaar en verschillende locaties verder, kwam het verzoek van de stichting Sunte Mart’n of we niet konden samenwerken en een vergunning konden aanvragen om live vanuit hartje Wierden te gaan uitzenden. Eerst moesten we aan het idee wennen om ons geheime zender feest te legaliseren, maar na goed overleg hebben we toch de sprong in het diepe genomen.

En daar stond die dan, een mooie feesttent aan de bongerd in Wierden en ook een zendmast midden in het centrum. ” Machtig mooi!” Ook de samenwerking met de stichting Sunte Mart’n is geweldig, net zoals deze stichting heeft ook station KPN als doel om Sunte Mart’n weer net zo gezellig als vroeger te maken.

Daarom hopen wij ook, dat wij u tijdens het Sunte Mart’n / KPN weekend mogen verwelkomen bij één van de activiteiten.

En vergeet natuurlijk niet te luisteren naar de klanken van station KPN.

Met vriendelijke “piraten” groet,

Station KPN

Hoofdsponsoren 2019