Jaarmarkt

Sinds 1864 wordt op de 1e maandag van november de traditionele jaarmarkt gehouden. De vele koeien en handelaren zijn niet meer aanwezig, maar de marktkooplui en de sfeer met een knipoog naar het verleden is nog steeds voelbaar.

Dit jaar is er o.a. grote warenmarkt, diverse oude ambachten, een rit met een huifkar, vee en een grote kinderboerderij, koe schetsen, koehandel, techniekbus, brommers kiek’n, oude tractoren, plattelandsmuseum, zand tekenen, kunststraat, accordeonmuziek door de straten, Vrijheidstraat 75 jaar bevrijding in de Kerspel en film kijken met Stichting Behoud van Oud.

U bent van harte welkom op maandag 4 november tussen 8.00 uur en 14.00 uur om over de markt te lopen, mensen te ontmoeten, aankopen te doen bij de vele kramen. een borreltje te drinken, genieten van de optredens, er is van alles te doen voor jong en oud!

Burgemeester van Buiten laat de kinderen weer buiten spelen. Kinderen kunnen bosdieren van hout timmeren, speren maken en een kijkje nemen in de rariteitenkabinet van de burgemeester.

Hoofdsponsoren 2019