Programma zaterdag 3 november

12.00 – 22.00 uur: Kermis

Nostalgische kermis op de Bongerd.

12.00 – 16.00 uur: Streekmarkt

Een gezellige streekmarkt op het plein bij de Oale Marckt met verkoop van o.a. jam, bloemstukjes, honing, kaas, eieren, nostalgisch snoep,warme chocolademelk, overheerlijke oliebollen, gluhwein, een broodje gerookte zalm, een kopje snert van de Lionsclub, creatieve kraam en gezellige muziek van de Jennechies.

13.00 – 16.00 uur: Tussen Kunst & Kitsch

Weet u het nog? Vorig jaar organiseerden wij in samenwerking met de Historische Kring Wederden voor het eerst ‘Tussen Kunst & Kitsch’. De Historische Kring opende haar deuren voor een taxatiemiddag om waardevolle spullen te laten taxeren.

Veel mensen kwamen een kijkje nemen en hadden één of meerdere voorwerpen bij zich om het aan taxateur Chris Temmink te laten zien. Hij boog met een deskundig oog over de waardevolle voorwerpen en bracht een taxatie uit.

Vorig jaar waren een teddybeer, een beeld van een ruiter te paard en een houtskoolschets van de beruchte Vermeervervalser Han Vermeegen de topstukken!

Heeft u ook een waardevol voorwerp in huis en wilt u weten wat het waard is of hoe oud het is? Kom dan zaterdagmiddag 3 november naar zalencentrum Het Anker. Daar wordt dit jaar weer een ‘Tussen Kunst & Kitsch’ gehouden, in samenwerking met de Historische Kring Wederden.

De entree is gratis.

Let op: breng hooguit twee voorwerpen mee, om zo de wachtrij te beperken!

14.00 – 18.00 uur: De KPN kindermiddag

Na het succes van vorig jaar organiseert Station KPN  ook dit jaar weer een kindermiddag.

Het is voor alle ouders die graag even naar de tent willen met de kinderen. Het definitieve programma is nog niet 100% maar het wordt zeker gezellig met onder andere een springkussen (of meerde) schminken, ballonnen clown, enz.

De entree is gratis, en de ranja en snoepjes zijn op onze kosten.

15.00 – 18.00 uur: Schoolzwemkampioenschappen

Sunte Mart’n schoolzwemkampioenschappen in zwembad de Kolk, georganiseerd door zwem-en poloclub de Veene. Klik hier voor meer info.

Vanaf 20.00 uur: Feestavond

Feestavond in de “Station KPN” feesttent met muziek van de DJ’s van station KPN.

Hoofdsponsoren 2018